Daka lanceerde deze zomer haar nieuwe winkelconcept in zijn vestiging in Alkmaar. Daka maakt als eerste gebruik van de ScreenSupply webshop Tower zuilen.

08/26/2018

Daarmee hebben klanten overal toegang tot het totale assortiment en de voordelen van het loyaliteitsprogramma. Het concept dat in Alkmaar wordt geïntroduceerd kreeg landelijke navolging in alle Daka filialen, als onderdeel van Daka's strategie na de loskoppeling van Intersport.

 

Daka wil heeft momenteel vijftien winkels en wil binnen vijf jaar groeien naar twintig vestigingen in Nederland. De sportwinkelketen sloot zich twee jaar terug aan bij Intersport, maar maakte in juli bekend zelfstandig verder te gaan. De sportformule voelde zich te zeer beperkt in zijn bewegingsvrijheid door het ‘harder’ worden van de Intersport-formule.