ScreenSupply transformeert naar QIOX

01/13/2019

 

Naast het leveren van digital signage oplossingen en tablets is ScreenSupply de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in Nederland op het gebied van interactieve informatie zuilen. In 2018 mochten wij o.a. Omoda, Corendon, Twin Intersport, Duijvenstein, Bronx, Arcus IT, Memo, Daka als nieuwe klant verwelkomen.

 

Het aanbieden van online diensten in fysieke omgevingen doormaakt de afgelopen jaren een sterke groei. Om ons zo goed mogelijk in deze markt te positioneren hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt aan een re-branding van ons merk. Tijdens de webwinkel vak dagen op 22 en 23 januari in Utrecht zullen wij ScreenSupply naar het merk QIOX transformeren. QIOX zal zich volledig toeleggen op het ondersteunen van haar klanten bij