Digital recepties met een menselijke touch!

07/11/2019

Wat vind je van de nieuwe digitale service van bedrijven waar je je via een digitale receptie aanmeldt zodat bekend is wie zich waar in een gebouw bevindt?  Bij de QIOX zuilen is de ontvangst van uw gasten gekoppeld aan een gepersonaliseerd online platform. Uw receptie kan via deze weg gasten toegang tot de gebouwen verlenen, bezoekers inschrijven, leveranciers de weg wijzen,…De toepassing kan bemand worden door uw eigen receptionist(e), of die van onze partners, die één of meerdere locaties tegelijk beheren. Zo bent u 24/7 bereikbaar voor iedereen.

QIOX werkt samen met registratie software partners en architecten en zorgt dat de digitale component van het nieuwe werken gefaciliteerd wordt. QIOX verbindt alle partijen met elkaar en zorgt voor een efficiënte en effectieve communicatie. Op het event tonen de displays waar je welke exposant kunt vinden, weet je precies wanneer de volgende masterclass start en spat de loepzuivere beeldkwaliteit van het scherm. Inspiratie op hoog niveau. Dat kan met QIOX. Laat je inspireren.